ادويه عمده كرج و ادويه قرمز هندي

خريد ادويه هفت قلم

Erode يكي از شهرهاي در حال توسعه سريع تاميل نادو است. اين شهر به دليل صنعت ادويه و بازار نساجي خود مشهور است و بنابراين مردم مناطق مختلف هند به دلايل تجاري به اينجا مي آيند. همراه با اين، مكان قطعاً يك مركز آموزشي مهم است كه داراي بسياري از مؤسسات آموزشي با كيفيت بالاتر است. بنابراين، اگرچه هيچ نقطه گردشگري عالي در اينجا وجود ندارد، هزاران نفر براي اين منظور از شهر بازديد مي كنند. براي كمك به آنها در اقامتي راحت، هتل هاي زيادي در مكان هاي اطراف جاده Mettur و ايستگاه اتوبوس Erode ايجاد شده اند. هتل Le Jardin يكي از هتل هاي باشكوه در Erode است. به ويژه در نزديكي دروازه جنوبي پارك VOCOC در جاده رويكرد پارك قرار دارد. از ايستگاه اتوبوس Erode فاصله دارد. Le Jardin به عنوان كلمه فرانسوي نشان دهنده باغ است. اين بدان معناست كه اقامت در هتل ممكن است مردان را احيا كند. زنان مانند گذراندن ساعات خود در باغ هستند. اين هتل خاص داراي اتاق بازديدكنندگان، بار و سالن اجتماعات است و براي مسافران و نمايندگان تجاري بسيار راحت است. ميز كمك مسافرتي، قيمت مقرون به صرفه و موقعيت مكاني آسان از جمله ويژگي هاي حياتي هتل است. شما 55 اتاق مملو از خدمات مدرن را خواهيد يافت. رستوران سري Annalakshmi، Cheers - British Bar، Orchid - سالن اجتماعات كنفرانس ها و سمينارهاي تجاري و پنجابي دابا - رستوران روف گاردن ممكن است اقامت شما را در هتل شاد كند. هتل مريدين يك هتل سه ستاره در ارود است كه باعث مي شود خريداران در طول اقامت خود احساس كنند كه در خانه هستند. آنها به مهمان نوازي ارزش مي دهند و معناي جديدي براي آن به عنوان شنيدن نيازهاي ناگفته ساكنان ارائه مي دهند. آنها كيفيت بالاي خدمات خود را از طريق شادي منعكس شده در چهره زندانيان تضمين مي كنند. بسياري از ويژگي هاي ديگر عبارتند از رستوران گياهي درجه يك، اتاق هاي مجهز به تهويه مطبوع، خدمات شماره گيري مستقيم، تلويزيون، خدمات خشكشويي سريع، پاركينگ خودرو و آب سرد و گرم 24 ساعته. رستوران سبزيجات با كيفيت بالا در هتل به شما اين امكان را مي دهد كه براي صرف ناهار يا شام خود از محوطه آن بيرون نرويد. باشگاه ملانژ داراي امكانات باشگاه به علاوه يك هتل است. اين يك مكان فوق العاده براي اقامت است. درباره معاملات شركت در فضايي زيبا بحث كنيد. اين مكان تفريحي يك توقفه در نزديكي Sampath Nagar در Erode يافت مي شود. يك منطقه بازي كودكان، فروشگاه خانم ها و آقايان، بار مجهز، محوطه استخر شنا، زمين شاتل و پاركينگ وسيع وسايل نقليه وجود دارد. در كنار اين موارد، رستوران تهويه مطبوع چند آشپزي ممكن است ذائقه شما را برآورده كند. هتل سيورنجاني يكي از قديمي ترين هتل هاي ارود با امكانات مدرن است. در سال 1985 راه اندازي شد و از آن زمان به بعد انتخاب مردان و زنان كلاس تجاري است. چه سفر كاري يا تعطيلات خانوادگي يا سفرهاي مدرسه، اتاق هاي عالي براي مطابقت با سليقه افراد دارند. اين پارك در نزديكي پارك پانير سلوام در جاده برو، يكي از محبوب ترين جاده هاي ارود واقع شده است و به ويژه تنها يك كيلومتر از ايستگاه راه آهن Erode فاصله دارد و بنابراين به خوبي قابل دسترسي است. كافه مجهز به تهويه مطبوع از ظهر كار مي كند به علاوه رستوران معمولي از ساعت شش صبح باز مي شود. اين هتل هاي Erode و رستوران هاي Erode اقامت شما را در Erode لذت بخش خواهند كرد. براي انتخاب بهترين نوع هتل ها و رستوران ها، به راهنماي صحيح سفر Erode نگاهي بيندازيد. خريد ادويه هفت قلم

خريد ادويه راتا

همچنين اگر خاك گلدان شما قبلاً حاوي كود نيست، مي توانيد آن را با كود آهسته رهش مخلوط كنيد، اما آن را سبك نگه داريد. مي توانيد ريزوم هاي ادويه را به همان روشي كه در زمين مي كاريد بكاريد. حفره هايي به عمق 3-4 اينچ حفر كنيد. در هر سوراخ يك ريزوم قرار دهيد كه نوك آن رو به بالا باشد. مي توانيد چندين ريزوم را در يك ظرف بكاريد، به شرطي كه به اندازه اي باشد كه 4 تا 6 اينچ از هم فاصله داشته باشد. تمام ريزوم ها را با خاك بپوشانيد. ظروف را به اندازه كافي آبياري كنيد تا كاملاً مرطوب شوند. از آنجايي كه آنها از طبيعت باران نمي بارند، بايد از خشك شدن كامل خاك در ظروف جلوگيري كنيد. با اين حال، براي انجام اين كار فقط هر چند وقت يكبار كه نياز داريد آبياري كنيد و اجازه ندهيد خاك خيس شود. ظروف خود را در جايي گرم نگه داريد. يك بار ديگر، چندين ماه طول مي كشد تا ريزوم ها جوانه بزنند، پس صبور باشيد! استفاده از خاك گلدان با كيفيت، كليد رشد ادويه در ظروف است. بايد به خوبي زهكشي شود و كمپوست يا كود آهسته رهش براي تغذيه گياهان شما در حين رشد اضافه شود. اگر ادويه شما قبل از زمان بيرون آوردن آن جوانه زد، ظروف خود را زير چراغ هاي روشن رشد يا كنار يك پنجره بسيار آفتابي قرار دهيد. آنها مي توانند تا زماني كه جوانه بزنند در تاريكي بمانند. شما مي توانيد ظروف خود را بعد از تمام شدن خطر يخبندان در بهار بيرون ببريد. مطمئن شويد كه گياهان خود را به تدريج به آب و هواي بيرون عادت داده ايد قبل از اينكه هميشه آنها را بيرون بگذاريد. مي توانيد اين كار را با قرار دادن آنها در يك مكان سرپناه در طول روز و بازگرداندن آنها در شب انجام دهيد. آنها را به تدريج در معرض نور خورشيد، باد و غيره بيشتر و مدت زمان بيشتري در بيرون قرار دهيد. اين كار را براي 1-2 هفته انجام دهيد و سپس آنها را براي هميشه كنار بگذاريد. اطمينان حاصل كنيد كه ظروف خود را در جايي قرار دهيد كه آفتاب كامل داشته باشند. اگر برگ ها به نظر مي رسند كه در حال سوختن هستند، بعد از ظهر به آنها سايه بدهيد. ظروف بيشتر از گياهان در زمين به آبياري نياز دارند زيرا سريعتر خشك مي شوند. آبياري كنيد تا خاك به طور مداوم مرطوب بماند. مهمترين وظيفه مراقبت از گياهان در حال رشد اين است كه مطمئن شويد آب كافي دريافت مي كنند. خاك را به طور مداوم مرطوب نگه داريد بدون اينكه زياده روي كنيد و گياهان شما رشد خواهند كرد. اگر خاك گلدان شما كود آهسته رهاسازي داشته باشد، مدتي دوام مي آورد، اما ممكن است لازم باشد تا اواخر تابستان كوددهي را شروع كنيد. استفاده از خوراك گياهي مايع براي جلوگيري از سوزاندن گياهان بهتر است. با اين روش بايد بيشتر مراقب باشيد تا به تدريج گياهان خود را قبل از كاشت در زمين سفت كنيد. براي كاهش شوك پيوند، ممكن است بخواهيد قبل از كاشت صبر كنيد تا دماي خاك حتي بيشتر گرم شود. در پايان فصل، شما به سادگي تمام گياهان خود را حفر مي كنيد و ريزوم ها را برداشت مي كنيد. مي توانيد چند ريزوم را براي كاشت مجدد در سال آينده ذخيره كنيد. خبرهاي خوبي در مورد رشد ادويه وجود دارد: اين ادويه عملاً عاري از آفت و بيماري است! مشكل اصلي كه احتمالاً با آن مواجه مي شويد پوسيدگي ريشه به دليل آب ايستاده است. شما مي توانيد با اطمينان از اينكه گياهان شما زهكشي خوبي دارند از اين امر جلوگيري كنيد. گياه ادويه شما به احتمال زياد توسط آهو يا ساير موجودات اذيت نمي شود زيرا طعم قوي دارد. ممكن است كمي نوك زدن روي برگ ها وجود داشته باشد اما چيز مهمي نيست. تنها نكته ديگري كه بايد در نظر داشته باشيد اين است كه براي چندين سال متوالي ادويه را در يك نقطه در باغ خود نكشيد. اگر هر سال از ظروف و خاك جديد استفاده مي كنيد، مشكلي نخواهد بود. وقتي حداقل 8 تا 10 ماه به گياهان خود فرصت داديد تا رشد كنند، زمان برداشت است! مي توانيد تشخيص دهيد كه چه زماني زمان برداشت است، زيرا برگ ها شروع به زرد شدن، سپس قهوه اي شدن و خشك شدن مي كنند. هنگامي كه اين اتفاق مي افتد، شما آزاد هستيد كه ريشه ها را كشف كنيد. مطمئن شويد كه اين كار را قبل از فرا رسيدن يخبندان انجام دهيد. اگر در ظروف رشد كرده ايد، مي توانيد به سادگي كل ظرف را برگردانيد و اجازه دهيد ادويه به آرامي روي يك برزنت برود. سپس مي توانيد خاك را مرتب كنيد تا ريشه ها را پيدا كنيد و آنها را بيرون بكشيد. اگر ادويه شما در زمين است، بايد از يك بيل محكم براي بيرون آوردن آن استفاده كنيد. به آرامي در يك دايره وسيع اطراف گياهان خود را حفاري كنيد، سعي كنيد هيچ ريشه اي را خنجر نكنيد. سپس با بيل آنها را از پايين بكشيد و با دست آزاد از بالا بيرون بكشيد. ريزوم ها را مسواك بزنيد يا آبكشي كنيد تا كثيفي از بين برود. ساقه و ريشه هاي بلند را با يك جفت گيره باغچه تميز شده جدا فروش عمده پودر پياز كنيد. ريزوم ها را در مكاني گرم و در پناه هوا بگذاريد تا خشك شوند، قبل از اينكه آنها را نگهداري كنيد، مطمئن شويد كه پوست آن ها خشك شده است. بعد از برداشت ادويه مي توانيد هر طور كه دوست داريد از آن استفاده كنيد! مي توانيد پودر خود را با آبگيري آن درست كنيد. براي طعم بيشتر، ريشه ها را به صورت تازه آسياب كرده يا استفاده كنيد. پس از خشك شدن، ريزوم ادويه در يخچال يا يخ زده بهترين آن را ذخيره مي كند. مي توانيد بلافاصله از آنها براي پخت و پز استفاده كنيد يا آنها را در ظرف در بسته در يخچال قرار دهيد. يا آنها را به طور كامل در كيسه هاي پلاستيكي يا ظروف براي نگهداري طولاني تر فريز كنيد. اگر مي خواهيد برخي از ريزوم هاي خود را براي سال آينده بكاريد، ريزوم هايي را انتخاب كنيد كه بزرگ ترين و سالم ترين هستند. آنها را در مكاني خنك و تاريك در محيطي مانند پيت ماس يا خاك اره نگهداري كنيد. از آنجايي كه آنها فصل رشد طولاني دارند، فقط چند ماه طول مي كشد تا اين ريزوم هاي ذخيره شده را بكاريد. احتمالاً از اينكه ادويه خانگي چقدر طعم بيشتري دارد شگفت زده خواهيد شد! مي توانيد با خرد كردن يا رنده كردن ريشه ها در دستور پخت، از استفاده تازه ريشه ها لذت ببريد. يا مي توانيد آنها را خشك كنيد. آنها را به صورت پودر خرد كنيد. خريد ادويه راتا

خريد ادويه قليه ماهي

من عاشق درست كردن ناهارهايي هستم كه دستور پخت ندارند. آنها را در اينستاگرام به اشتراك بگذاريد. گاهي اوقات، من از آن به عنوان معياري براي آنچه كه بايد در اين سايت پست كنم استفاده مي كنم. اگر من يك وعده غذايي در اينستاگرام پست كنم و محبوب نباشد، به احتمال زياد هرگز وبلاگ را نخواهد ديد. البته مگر اينكه دوستش داشته باشم. با اين حال، اگر من يك دسته از "دستور پخت كجاست؟!؟" در نظرات، من مي دانم كه زمان آن رسيده است كه دستور غذا را دوباره درست كنم و مواد تشكيل دهنده را مشخص كنم. اين ماهيتابه تخم گل كلم اولين باري است كه از اينستاگرام به وبلاگ منتقل مي شود. اين دستور را براي بازي با ادويه درست كردم. فكر مي كردم خوب بود اما راستش فكر نمي كردم كسي ديگر موافق باشد. معلوم شد اشتباه كردم 1. روي حرارت ملايم، 2 قاشق چايخوري روغن نارگيل را در يك تابه 8 تا 10 اينچي ذوب كنيد. پياز و سپس گل كلم را اضافه كنيد. حدود 5 تا 7 دقيقه تا زماني كه پيازها و گل كلم كمي قهوه اي و لطيف شوند بپزيد و گاهي هم بزنيد. 2. آب ليموترش را در آن فشار دهيد. تكه هاي گير كرده را خراش دهيد. آب ليموترش را فشار دهيد. تكه هاي گير كرده را خراش دهيد. ادويه، زنجبيل و كاين را (در صورت تمايل) اضافه كنيد. 1 دقيقه ديگر بپزيد تا زنجبيل گرم شود. 2 قاشق چايخوري روغن نارگيل آخر را در ماهيتابه ذوب كنيد سپس يك چاه در مركز ايجاد كنيد. 3-تخم مرغ ها را در مركز بشكنيد، حرارت را كم كنيد و در تابه را با درب بپوشانيد. آنقدر بپزيد تا سفيده ها سفت شوند و زرده ها به غلظت دلخواه شما برسد، براي تخم مرغ هاي خيلي راحت حدود 8 دقيقه و براي زرده هاي سفت تر، بيشتر بپزيد. 4. با آب ليموترش اضافي، گشنيز چرخ كرده و چاتني سيب (در صورت تمايل) سرو كنيد. نكات و ترفندها: گل كلم نسبتاً ترد مي ماند (كه من ترجيح مي دهم). اگر مي خواهيد گل كلم تان لطيف تر باشد، مي توانيد ابتدا آن را آب پز يا بخارپز كنيد. من با روغن نارگيل در اين دستور غذا كمي سخت گرفته ام، مي توانيد آن را كم كنيد اما بدانيد كه تخم مرغ و گل كلم ممكن است بچسبند. به اين ترتيب، توصيه مي كنم از يك تابه استيل با چاشني خوب استفاده كنيد. از قبل برنامه ريزي كنيد: اين دستور العمل را در ارتقاء Naturally Ella Real Plans بيابيد. آيا شما اين دستور العمل را ساخته ايد؟ طعم هاي اين ماهيتابه نسبتاً ساده است. من به شدت به زنجبيل متكي هستم زيرا ادويه حضور قوي ندارد. در مورد چاتني سيب، از يك نسخه خانگي يا خريداري شده در فروشگاه استفاده كنيد. نتيجه نهايي كمي تند، تابه كمي شيرين (به لطف چاتني) و يك وعده غذايي مقوي است. براي صبحانه يا ناهار عالي است. سبزيجات را اضافه كنيد: سبزيجات ديگري كه در مدت زمان كوتاهي به خوبي پخته مي شوند مانند جعفري، هويج يا حتي مكعب هاي كوچك سيب زميني شيرين را به آن اضافه كنيد (من شخصا فكر مي كنم سيب زميني شيرين در اين غذا شگفت انگيز خواهد بود). گياهخواري: به جاي اينكه تابه را تا آخر كار كنيد، گل كلم را درست كنيد و سپس آن را با غلات مورد علاقه خود مخلوط كنيد. اين گل كلم براي يك سالاد غلات با كينوآ مخلوط مي شود (اما من هنوز چاتني را توصيه مي كنم)! خمير شيلي: من از كاين استفاده كردم، اما براي بار سوم، مقداري خمير چيلي را با لگد تندتر مخلوط كردم. خوب است، اما من ترجيح مي دهم زنجبيل/ادويه ستاره باشد و گرما بر آن چيره نشود. تفت دادن گل كلم روش مورد علاقه من براي تهيه اين سبزي است (و اگر سر تازه است، مي توانيد سبزي را بپزيد). گل كلم همه كاره است. به روش هاي كاملاً متفاوتي كار مي كند. من مي توانم ارتباط برقرار كنم؛ من از اينستاگرام به عنوان راهي براي آزمايش تصاوير و دستور العمل ها نيز استفاده مي كنم. پاسخ آني است، بنابراين اگر من نياز به تصميم گيري نسبتاً سريع در مورد پست كردن داشته باشم واقعاً كمك مي كند. واي، اين به نظر شگفت انگيز است! من اخيراً يك تكه ادويه تازه خريدم كه آن را روي گل كلم رنده كردم كه جالب بود! عالي به نظر مي رسد، قطعا آن را امتحان خواهم كرد! كمي كينوا پخته هم بهش اضافه ميكنم. من اين را دوست دارم، به نظر خوشمزه مي رسد و ادويه يك بمب سلامتي است، من حتما اين را امتحان خواهم كرد. من هميشه سعي مي كنم راه هاي جديدي با گل كلم پيدا كنم. اين يك تركيب خوشمزه به نظر مي رسد. من اين روزها به ادويه علاقه دارم. چنين رنگ زيبايي ايجاد مي كند. چنين ادويه دوست داشتني از خواص احساس خوب/تندرستي تشكيل شده است. قطعاً اين را با افزودني چاتني امتحان خواهم كرد، بسيار سرگرم كننده است. من فكر مي كنم اين را با تركيبي از گل كلم و سيب زميني شيرين مي خواهم... اين نوع غذاي من است! به نظر مي رسد اين يكي از آن غذاهاي تثليث مقدس است - طعم خوب، سير كننده، و كالري كم (يا حداقل كالري فوق العاده بالا). گرفتن دو از سه بسيار آسان است، اما به نظر مي رسد به دست آوردن هر سه يك كار كاملاً دشوار است. من عاشق رنگ هستم، مطمئناً! من در مورد اين تركيب طعم - ادويه و گل كلم كنجكاو هستم. خوب، فقط يك راه براي فهميدن وجود دارد، درست است؟ واي كه شگفت انگيز به نظر مي رسد! به زودي امتحانش ميكنم 12. مليسا در Eat. من عاشق تركيب ادويه با تخم مرغ هستم! افزودن گل كلم باعث تغيير بازي مي شود. خوشحالم كه كتاب دستور پخت را درست كرد! يك دكمه چاپ درست در كنار عنوان وجود دارد! آدرس ايميل شما منتشر نخواهد شد. اين سايت از Akismet براي كاهش هرزنامه استفاده مي كند. با نحوه پردازش داده هاي نظر خود آشنا شويد. خريد ادويه قليه ماهي

[ ۲۳ آبان ۱۴۰۰ ] [ ۰۸:۳۲:۳۱ ] [ 123 ]
[ نظرات (0) ]
[ ]